パンプキンキャロットPumpkin Carrot
Pumpkin Carrot
緑黄色野菜であるカボチャとニンジンをベースにした、野菜の優しい甘さとコクで、ホッと一息つけるような味わい。ホットにすればスープ感覚でも楽しめます。様々なビタミン&ミネラルもバランスよく含んでいますので、朝食やランチの一部、罪悪感のないおやつにおすすめです。Based on pumpkin and carrots, which are green and yellow vegetables, it has a gentle sweetness and richness of vegetables that give it a relaxing taste. It can also be enjoyed as a soup if you make it hot. It also contains a good balance of various vitamins and minerals, especially noteworthy nutrients are vitamin A, vitamin E, and dietary fiber.
Add pumpkin seeds to the booster for a double pumpkin flavor.
おすすめのブースターRecommend Booster
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ジンジャーパウダー(ショウガ)GingerPowder
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ターメリックパウダー(ウコン)TurmericPowder
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シナモンパウダーCinnamonPowder
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生アーモンドRawAlmonds
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パンプキンシード(カボチャの種)PumpkinSeeds
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ヘンプシード(麻の実)HempSeeds
栄養成分Nutritional Information
※栄養成分表示値は、「日本食品標準成分表(八訂)増補2023年版」を参照した推定値
※1日の摂取基準は、厚生労働省「日本人の食事摂取基準 (2020年版)」より、一般成人1日分の推奨摂取量で算定
※「毎日くだもの200グラム推進協議会資料」に基づき、果汁100%ジュースは使用量の半分量の「果物」として取り扱っています。